/*Pinterest HTML tag*/ /*nevim*/
Blog

Rozestup břišních svalů u žen i mužů. Jak diastáza vypadá a jaké cviky pomáhají

Diastáza, laicky řečeno rozestup břišních svalů, postihuje především zástupce něžného pohlaví. Situace nastane, jakmile se přímý břišní sval rozprostírající se po celé délce od hrudní kosti ke sponě stydké de facto vertikálně rozdělí na dvě poloviny. Nejčastěji tento jev pozorujeme u žen po porodu. Nesoulad břišních svalů ale může potkat i muže, bezdětné ženy a také děti. 

read more

Odstranění bradavic

Bradavice. Nepříjemná věc, která ne jednomu z nás vezme kus sebevědomí. Přitom se ale jedná o něco, s čím se v životě setkal snad každý a tak...

read more

Tumescentní liposukce 

Metody liposukce se podobně jako medicína jako taková neustále vyvíjejí. Pod tumescentní liposukcí si můžeme představit odsátí nadměrného množství tuku rychle, natrvalo a téměř bezbolestně.

read more

Estetická medicína

Fotoomlazení je poměrně elementárním, úvodním projektem v rámci estetické medicíny. Specializuje se na eliminaci nedokonalostí a celkovou korekci pokožky, nejčastěji působí v oblasti pleti. Přečtěte si, s jakými metodami dnešní moderní doba přichází.

read more

Technologie IPL a OPT

V dnešním článku se ponoříme do světa estetické medicíny. Povíme si, prostřednictvím jakých nástrojů jednotlivé úkony probíhají a zaměříme se speciálně na technologie IPL a OPT.

read more